Friday, 5 September 2014

UPSR oh UPSR - TAMAT

Bismillahirrahmanirrahim



First of all
saya bukan budak darjah enam
takut nanti cikgu tarik telinga sebab berblogging time exam


Sebenarnya
entry ni untuk support segmen Cikgu Ayu yang kiut miut tu
nak join jugak?
click banner comel bawah ni okay



Cikgu ayu,

1. Saya ambil UPSR tahun 2005
2. Ehem malu pulak nak reveal result ni hehe result UPSR 4A 1B je tapi time tu kira gempak jugak lah hehe
3. My all-time-fav subject is Mathematics
4. Untuk Cikgu Ayu yang busy uruskan UPSR, semoga sentiasa sihat dan tabah. Ada sebab kenapa Allah pilih Cikgu Ayu untuk handle dan settle kan semua ni. Setiap titik peluh Cikgu Ayu tu insyaAllah menjadi saham saham di akhirat nanti. All the best Cikgu Ayu :)


Jangan lupa join segmen ni tau
all the best semua


Assalamualaikum

7 comments:

  1. daripada segmen yang sama :)
    selamat bersegmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bersegmen jugak. salam perkenalan ye, saya newbie lagi :)

      Delete
  2. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... terima kasih juga atas ucapan awak...jom kita ziarah ke blog rakan2 yg lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama ayu. salam perkenalan ye :)

      Delete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete