Wednesday, 3 September 2014

GIVEAWAY : Blogger 1 Malaysia

Bismillahirrahmanirrahim


Amboi post title tu
ingat klinik je ada klinik 1 Malaysia
blogger 1 Malaysia pun ada tau


Nak join jugak?
senang sangat, click banner bawah ni for details okay



I'm a blogger from Selangor

Kenapa nak jadi blogger?

As we know, semua orang ada pengalaman dan pengetahuan yang lain lain. So basically, I'm coming with this blog to share my own thought pasal itu dan ini. Nak bagi pendapat ni pun, bukan straight away membebel je, kena ada reference. So start lah misi blog walking kita, at the same time, eh tertekan button follow, eh terjoin giveaway eh tercomment. Hari demi hari, tujuan asal yang hanya nak tulis blog sebagai diary ni rupa rupanya menjadi medium untuk menyebarkan salam. Dan hari ini, saya memperbaharui niat menjadi seorang blogger adalah untuk mengumpul saham akhirat :)



Saya tag bellalily and yun sing


Assalamualaikum

7 comments:

  1. Replies
    1. thank you. salam perkenalan ye, saya newbie lagi :)

      Delete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Giveaway Blogger 1 Malaysia

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :D
    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...saya join segmen yang sama.... goodluck yer, hari ni kak schaz nak umumkan pemenang dia...

    jemput join giveaway dari paris saya yer... giveaway by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari GA yang sama :) Terima kasih sudi tag ^^ Maaf baru perasan diri ini ditag ^^"

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete