Monday, 1 September 2014

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com - TAMAT


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

79 comments:

  1. gud luck ye!jemput singgah juga..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah miss yana. salam perkenalan :)

      Delete
  2. Coming from www.aimisyafiqah.com as one of the sponsors of Giveaway Blogwalking Bersama www.mamaniza.com . Thanks for participating and good luck darling ^^

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam cik adda. All the best ye. jemput follow blog saya, saya newbie lagi. salam perkenalan :)

      Delete
  4. Dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Followlah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow cik yenn dah. salam perkenalan :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Hye dear,,,dari segmen sama,,,,done flw sini…jemput singgah n flw me back… =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done following you. Salam perkenalan ye :)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ye. salam perkenalan :)

      Delete
  8. Dear..boleh explain kat kak hani tak apa benda ni..akak pun newbie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak hani click banner atas tu, nanti direct masuk blog yg buat giveaway ni. jom join kak hani :)

      Delete
  9. Replies
    1. hye farhana, done following you back. salam perkenalan, saya newbie lagi :)

      Delete
  10. Assalamu'alaikum Linda. Selamat berkenalan & enjoy blogwalking.
    Jemput singgah juga ke http://providenetwork.com/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com/
    Sini pun ada satu lagi mini giveaway boleh join.
    Kalau tetiba ngantuk & xde idea nak menulis entri leh sambil menikmati minuman kecergasan badan , insyaa Allah segar sket mata & jari jemari pun laju je nak menaip..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye sis zaleha. nanti saya blogwalking ye, salam perkenalan :)

      Delete
  11. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  12. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    ReplyDelete
  13. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    ReplyDelete
  14. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  15. Salam..dari GA sama;)

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom_4.html

    ReplyDelete
  17. salam.... dtg dr segmen yg sama.. dah follow sini... kalau sudi boleh la follow balik k... goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  18. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  19. Salam...bw dr segmen yg sama ;)

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/ga-no-1-giveaway-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    ReplyDelete
  21. salam.. singgah dari segmen mamaniza... selamat berkenalan

    http://jaajahat.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  22. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, Kiera datang terjah peserta GA mamaniza.com ... Jom berbalas kunjungan :)
    giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com (KIERA)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM daaaa..

    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam KM. salam perkenalan ye :)

      Delete
  25. datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  26. singgah blogwalking dari segmen yang sama... semoga berjaya..! ;)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama niza. sama sama kasih jugak hehe salam perkenalan :)

      Delete
  28. Hai. Singgah blogwalking dari segment yang sama. Salam perkenalan ^_^

    http://www.syafiyahluv.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Done follow u.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye, done following you too. salam perkenalan ye :)

      Delete
  29. Ros singgah sini dari segmen yang sama:) done follow, #27.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye ros, done following you too. salam perkenalan ye :)

      Delete
  30. Datang blogwalking dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  31. Salam ziarah dari segmen yang sama:
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Semoga Berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best too hehe salam perkenalan ye :)

      Delete
  32. Salam. Bw here dari segmen yang sama.
    Done follow

    Btw, nice blog. and good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. salam perkenalan ye, saya newbie lagi :)

      Delete
  33. Assalamualaikum w.b.t,

    Dari segmen yang sama, datang jalan2 dan follow..
    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. salam perkenalan ye, saya newbie lagi :)

      Delete
  34. salam, shad blogwalking dari segmen sama, hepy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam shad. salam perkenalan ye :)

      Delete
  35. Assalammualaikum dari Segmen sama. done follow you.

    ReplyDelete
  36. hai !singgah sini sebentar :D

    jemput join bloggers sekalian !
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye! nanti ada masa kita join ga awak tau :)

      Delete
  37. as salam, jln2 blogwalking dari segmen yg sama. :)

    dah follow sini #36

    http://norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete